Om Proff Håndverker AS
Proff Håndverker AS ble etablert i 2005, den gang som et enkeltpersonforetak. I januar 2012 ble selskapet omdannet til et AS. Vi har i dag 11 ansatte, og 25 års erfaring innen tømrerbransjen.

Tjenester

Rehabilitering
Vi utfører rehabilitering av alle typer hus og bygninger. Vi skifter dører og vinduer, legger gulv, river ned vegger og setter opp vegger. Vi monterer panel, lister og skifter kledning. I tillegg monterer vi Velux-takvinduer, og har kursing innen dette.

Ombygging
Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Tilbygg og påbygg
Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Nybygg
Proff Håndverker AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris, og du slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å. Vi skaffer alle yrkesgrupper.

Terrasse og garasje
Ny terrasse, veranda eller garasje? Vi fører opp både garasjer og terrasser og alle størrelser og utforminger.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Monteringsarbeid
Proff Håndverker AS monterer både kjøkken, garderobeløsninger og alle typer møbler, og kan i tillegg lage skreddersydde løsninger for våre kunder. Vi kan også lakkere møbler, dersom kunden ønsker dette.

Flislegging
Drømmer du om et nytt, moderne og funksjonelt baderom? Vi utfører flislegging i alle rom, både inne som ute.

Lakkeringsarbeid
Nyhet! Vi har nå opprettet en helt ny avdeling for lakkeringsarbeid. Her utfører vi lakkering av det kunden ønsker. Kontakt oss for mer informasjon.

Møbelsnekring
Vi utfører snekring/utforming av møbler som bokhyller, kjøkkenbord, stuebord, stoler, kommoder og mer.